Ny design på webben!

Japp, nu är även Boappas webbapp uppdaterad med en ny och mer lättnavigerad design. Du som använder Boappa i mobilen kommer nu känna igen dig även när du loggar in via datorn.

Ny design på webben!

Samma innehåll men ny design.

Många av uppdateringarna bygger på feedback från er användare. Läs mer om de nya flikarna via länken nedan.

  • OK/Checkmark
    Enklare överblick i flödet
  • OK/Checkmark
    Snabbare åtkomst till föreningens information
  • OK/Checkmark
    Förbättrad användarupplevelse
Samma innehåll men ny design.

Frågor & Svar

Var hittar jag den information som förr fanns under flikarna Notiser, Hem och Tjänster?

Expandera

Notiser finns numera högst upp till höger symboliserat av en ringklocka. Hem har ersatts med fliken Förening, där du kommer direkt till din förening. All information som tidigare fanns under Hem finns nu samlad under denna flik. Har du flera olika boenden kopplade till Boappa kan du enkelt byta förening via pilen uppe i vänster hörn. Tjänster har ersatts med Mitt Hem, där hittar du information samt länkar till Hittamäklare och SBAB:s bolån.

Jag lyckas inte logga in, vad gör jag?

Expandera

Börja med att återställa ditt lösenord genom att gå in på https://app.boappa.se/ och klicka "Jag har glömt mitt lösenord”. Då får du ett mejl med instruktioner. Har du fortfarande problem, vänligen kontakta support@boappa.se

Varför har inte min feedback tagits i beaktning i denna uppdatering?

Expandera

Vi är oerhört tacksamma över all feedback och alla förslag som vi får från er användare. Vi utvecklar appen kontinuerligt med nya funktioner och ny design utifrån vad som är högst prioriterat. I samband med den här uppdateringen kommer det bli enklare för oss att snabbt implementera nya funktioner, så förhoppningsvis kommer just din efterlängtade funktion snart.

Varför måste jag logga in på nytt?

Expandera

Då alla lösenord är skyddade måste ditt lösenord uppges igen i vårt nya system. Detta är en säkerhetsåtgärd.

Varför har ni gjort den här uppdateringen?

Expandera

Den nya designen är framtagen för att göra webbappen mer användarvänlig och i enhet med mobilappen som redan har denna nya design. Majoriteten av ändringar vi har gjort bygger på feedback från er användare. Uppdateringen möjliggör också att vi kan införa nya funktioner och förbättringar på ett enklare sätt framåt.

Var med och påverka.

Den nya designen är ett stort steg framåt, men vi stannar inte där. Vi fortsätter hela tiden att vidareutveckla appen baserat på era synpunkter och förslag.

Har du hittat en bugg eller vill ge tips på hur appen kan bli bättre? Det tar vi gärna emot!

Var med och påverka.