Välkommen till Brf Vikaholms Trädgårdar i Växjö

Brf Vikaholms Trädgårdar i Växjö är en äkta bostadsrättsförening i Stockholm.

Brf Vikaholms Trädgårdar i Växjö
SBAB illustration

Fakta om föreningen.

Föreningen Brf Vikaholms Trädgårdar i Växjö äger 26 bostadsrättslägenheter adresserna Ellen Pohls väg 2A, Ellen Pohls väg 2B, Ellen Pohls väg 4B, Ellen Pohls väg 4C och 10 ytterligare adresser.

Baserat på uppgifter från föreningens årsredovisning

Brf Vikaholms Trädgårdar i Växjö

Fastigheten

Byggår2018
Antal bostadsrätter26 st
Boarea bostadsrätt-
Antal hyresrätter0 st
Brf Vikaholms Trädgårdar i Växjö

Förening

Org. nummer769632-3851
Äkta föreningJa
MarkägandeFriköpt
Aktiverat BoappaJa
Brf Vikaholms Trädgårdar i Växjö

Adresser

Ellen Pohls väg 2A
Ellen Pohls väg 2B
Ellen Pohls väg 4B
Ellen Pohls väg 4C

Det här är vår förening. *

BRF Vikaholms Trädgårdar i Växjö är belägen på natursköna och barnvänliga Vikaholm. BRF Vikaholms Trädgårdar upplåter 26 lägenheter fördelade på 10 huskroppar bestående av rad- och parhus. Varje lägenhet är 105 kvadratmeter fördelat på två plan. Till varje lägenhet hör två uteplatser och en egen trädgårdstäppa. Till parhusen finns en egen carport och parhusen har en gemensam parkering. Föreningen har två elcyklar som medlemmar kan låna utan kostnad. Föreningens medlemmar disponerar också ett ett gemensamt redskapsförråd med bland annat gräsklippare och övrig trädgårdsutrustning samt ett gemensamt växthus som sköts av en särskild odlingsgrupp. Husen är energieffektiva och värms upp med ekonomisk och miljövänlig fjärrvärme, vilket medför låga driftskostnader.

Eftersom föreningens hus blev inflyttningsklara 2018 finns i nuläget inga planerade renoveringar. Föreningen har en stabil ekonomi och gjorde en extraamortering utöver den ordinarie amorteringen av föreningens lån om 500 000 år 2022. I nuläget planeras inga förändringar av avgiften.

Det här är vår förening. *

Föreningens dokument. *

Här finner ni publika dokument om föreningen som är relevanta för mäklare, spekulanter och övriga. Klicka för att ladda ner.

Föreningens dokument. *

Kontakta oss

Namn

Telefonnummer

Mejladress

Meddelande