Välkommen till Brf Svea Artilleri 4 I Stockholm

Brf Svea Artilleri 4 I Stockholm är en äkta bostadsrättsförening i Stockholm .

Brf Svea Artilleri 4 I Stockholm
SBAB illustration

Fakta om föreningen.

Föreningen Brf Svea Artilleri 4 I Stockholm äger 91 bostadsrättslägenheter adresserna Bo Bergmans gata, Bo Bergmans gata 3, Bo Bergmans gata 5, Bo Bergmans gata 7 och 8 ytterligare adresser.

Baserat på uppgifter från föreningens årsredovisning

Brf Svea Artilleri 4 I Stockholm

Fastigheten

Byggår-
Antal bostadsrätter91 st
Boarea bostadsrätt-
Antal hyresrätter15 st
Brf Svea Artilleri 4 I Stockholm

Förening

Org. nummer769603-9903
Äkta föreningJa
MarkägandeFriköpt
Aktiverat BoappaJa
Brf Svea Artilleri 4 I Stockholm

Adresser

Bo Bergmans gata
Bo Bergmans gata 3
Bo Bergmans gata 5
Bo Bergmans gata 7

Det här är vår förening. *

Brf Svea Artilleri 4 är belägen på Gärdet norr om Lidingövägen/öster om Valhallavägen. Mycket lugnt område utan genomfartstrafik med närhet till Lilljansskogen och Ladugårds gärde för promenader och cykelturer. Livsmedelsaffär i området och Fältöverstens stora utbud bara 5 minuter bort.
Föreningen har 106 bostadslägenheter varav 13 st för närvarande är hyreslägenheter och övriga 93 är bostadsrätter. Därutöver finns 8 verksamhetslokaler; bl a pizzeria, bageri, skönhetsvård, förskola, kontor.
Föreningen har mycket god ekonomi med goda hyreskintäkter och låga driftskostnader. Garage med 55 platser finns i huset.

Det här är vår förening. *

Föreningens dokument. *

Här finner ni publika dokument om föreningen som är relevanta för mäklare, spekulanter och övriga. Klicka för att ladda ner.

Föreningens dokument. *

Frågor & Svar *

Information

Expandera

Renoveringar och underhåll

2012/2013 målades trapphusen om.
2014 renoverades hissar.
2016 Ytterdörrar har fått automatisk dörröppning
2017 Målning av taket 2017
2016 / 2017 Byte av badrumsfönster i vissa lägenheter
2018 Renovering av garage
2018 Renovering av hyreslägenheter
2021 Installation av nya tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp
2021 Installation av bergvärme

Byggnadsteknisk information

Byggnaden är uppförd med bärande stomme på pålad grund då undergrunden utgörs av lermark. Ytterväggarna är så kallade utfackningsväggar, vilket innebär att de ej är bärande. Utfackningsväggarna utgörs av putsade fasadelement. Trappor och balkongplattor är prefabricerade

Föreningen

Brf Svea Artilleri 4 bildades 2001. Fastigheten om 6st bostadshus omfattar adresserna Bo Bergmans Gata 3-11 samt 12-14, Jungfrugatan 70 och Starrängsringen 1-17. I föreningen finns 106st lägenheter, varav 13 lägenheter upplåtes med hyresrätt samt 8st lokaler. Brf Svea Artilleri är en äkta bostadsrättsförening.

Internet, TV och telefoni

Ansluten till ComHem kabelnät: Fast installerad bredbandsanslutning om 1000 Mbit från Ownit, ingår i avgiften.

Gemensamma utrymmen

Två tvättstugor finns i föreningen (Starrängsringen 13 samt Bo Bergmans gata 14) med 6 tvättmaskiner, 2 grovtvättmaskiner, 3 torktumlare och 3 torkskåp.

Garage och parkering

Det finns 50 st garageplatser och 5 MC-platser. För närvarande är det kö. För mantalsskrivna i stadsdelen gäller boendeparkering.

Återvinningsrum

Wellpapp, färgat och ofärgat glas, batterier samt mindre grovsopor i kärl. Vidare finns två behållare för plast och plåt.

Förråd

Alla lägenheter har ett förråd som ingår i hyran. Flertalet har sitt förråd i lägenheten (där en del gjort om det till ett sovrum/kontor). Några har förrådet utanför. Extra förråd finns att hyra utifrån en kölista. För närvarande är det kö.

Området

Starrbäcksängen är ett modernt, lugnt och barnvänligt område beläget på Gärdes sidan ovanför Valhallavägen. Nära till all service i Fältöversten samt T-t-banestationerna Stadion (uppgång Valhallavägen) eller Karlaplan (uppgång Tessinparken). Även närhet till många busslinjer på Valhallavägen.

Området är fint beläget vid en vacker, lugn park med fontän. Sommartid finns en grillplats, boulebana och utemöbler att fritt disponera i parken. SATS sportsclub finns i närheten sedan 2006. Matvaruaffär runt hörnet.

Kontakta oss

Namn

Telefonnummer

Mejladress

Meddelande