Välkommen till Brf Sundskanalen nr 1 i Hudiksvall

Brf Sundskanalen nr 1 i Hudiksvall är en bostadsrättsförening i Hudiksvall.

Logga in
Brf Sundskanalen nr 1 i Hudiksvall
SBAB illustration

Det här är vår förening.

Brf Sundskanalen - Din plats vid havet!
Här bor du med hönflrande utaikt lver Hudiksvallsfjärden och med närhet till stad och kommunikationer - ett livsstilsboende utöver det vanliga. Brf Sundskanalen har 68 bostadsrätter om 1-4 rok. Byggstart 2022.
Adresser: Mala Benetts gränd 1-5, Magasinsgatan 23-25, 824 45 Hudiksvall

Det här är vår förening.

Föreningens dokument.

Här finner ni publika dokument om föreningen som är relevanta för mäklare, spekulanter och övriga. Klicka för att ladda ner.

Föreningens dokument.

Frågor & svar

Föreningsinformation

Expandera

Hur många lägenheter finns i föreningen och hur många lokaler?

Det finns 68 st bostadsrätter och 3 st lokaler.

När byggdes husen?

Etapp 1 (närmast kajen) uppfördes under 2022

Vad ingår i månadsavgiften?

I grundavgiften ingår värme och bredband/tv och IP-tfn genom Telia (basutbud). Föreningen tecknar abonnemang för hushållsel och vattenförbrukning som sen debiteras medlem via föreningen.

Har föreningen fiber?

Ja, föreningen tillhandahåller bredbandsuppkoppling jämte basutbud av TV och IP-telefoni genom Telia (basutbud ingår i avgiften).

Vilka gemensamma utrymmen finns i föreningen?

Övernattningslägenhet, bastu, relax med dusch och omklädnad samt hobbyrum.

Gemensam tvättstuga.

Föreningen har också gemensamma utrymmen för barnvagnar, cykel och rullatorer.

Har föreningen bilplatser?

Möjlighet till bilplats erbjuds i ett av kommunen ägt parkeringsgarage som ligger nära tillhands i området. Medlem hyr p-plats av kommunen, (onumrerade platser). Laddplatser för elbil finns.
Kontakta kommunen
E-post: kommun@hudiksvall.se
Telefon: 0650-190 00

Kattvikskajen

Expandera

Vad finns i närormådet?

Butiker & service: I Hudiksvall centrum finns ett stort utbud med gallerior: Guldsmeden, Fyren och Bryggeriet med matbutiker, shopping, caféer, apotek, banker, restauranger och systembolag. I centrum ligger även sjukhuset.

Kommunikation: Från Kattvikskajen har du promenad- och cykelavstånd till det mesta. Det är 5 min promenad till Hudiksvalls Centrum och 3 min promenad till stationen. Reser du längre så är avståndet till Sundsvall ca 1h eller 81km med bil och till Stockholm ca 3h eller 296 km. Restid med pendeltåg till Stockholm är ca 2h 36 min.

Träning & friluftsliv: Som boende på Kattvikskajen ligger ett aktivt liv nära till hands. Spontanträningen är lätt när du kan snöra på dig träningsskorna och promenera längs kajpromenaden eller vika av in till stan för att fortsätta din träningsrunda. Strandpromenaden sträcker sig ända ut till havsbadet, Malnbaden. Vintertid kan du också välja att åka skridskor eller längdskidor på den plogade isen utanför Brf Sundskanalen. Varva sen ner i föreningens gemensamma relax/bastu. Om spontanträningen inte är nog så ligger idrottshallen och innebandyhallen bara någon kilometer bort. Aktivitetsfabriken, som ligger ett par kilometer bort erbjuder såväl träning som konferensmöjlighet och du kan även få något gott att äta här. Aktivitetsfabrikens lokaler rymmer såväl restaurang som gym och paddelhall.

Förskola & Skola: I närområdet ligger flera förskolor samt låg- och mellanstadieskolor. Här finns också två högstadieskolor och ett kommunalt gymnasium.

Lägenheter till salu

Expandera

Var kan jag läsa mer om projektet och se lägenheter till salu?

Besök projektsidan:
https://lillskar.com/produktioner/kattvikskajen-hudiksvall/

Andrahandsuthyrning

Expandera

Kontakta oss

Namn

Telefonnummer

Mejladress

Meddelande