Välkommen till Brf Perstorp

Brf Perstorp är en äkta bostadsrättsförening i Österskär, Stockholms län.

Logga in
Brf Perstorp
SBAB illustration

Fakta om föreningen.

Föreningen Brf Perstorp äger 46 bostadsrättslägenheter adresserna Södra Åsvägen 37, Södra Åsvägen 39, Södra Åsvägen 43, Södra Åsvägen 47 och 8 ytterligare adresser.

Baserat på uppgifter från föreningens årsredovisning

Brf Perstorp

Fastigheten

Byggår1986
Antal bostadsrätter46 st
Boarea bostadsrätt-
Antal hyresrätter0 st
Brf Perstorp

Förening

Org. nummer716419-4727
Äkta föreningJa
MarkägandeFriköpt
Aktiverat BoappaJa
Brf Perstorp

Adresser

Södra Åsvägen 37
Södra Åsvägen 39
Södra Åsvägen 43
Södra Åsvägen 47

Det här är vår förening.

Perstorp - Din plats vid havet!

Perstorp är mer än ett boende. Det är ett koncept av boende och livsstil. Bostadsrättsföreningen består av 46 marklägenheter som är uppförda 1986 som radhus i grupper. Till föreningen hör en brygga med segelbåtsdjup. Även en samlingslokal med bastu, tennisbana och boulebana.
Perstorp är beläget vid Sätterfjärdens strandkant som tillhör Österåker kommun ca 3 mil nordost från Stockholm city. Roslagsbanans ändhållplats Österskär når du med 5-10 min promenad.

Det här är vår förening.

Föreningens dokument.

Här finner ni publika dokument om föreningen som är relevanta för mäklare, spekulanter och övriga. Klicka för att ladda ner.

Föreningens dokument.

Frågor & Svar

Generellt

Expandera

Vem är arkitekten?

Arkitekt var den kända svenska arkitekten Bengt Lindros. Husen är byggda 1986 med en modern arkitektur i form av segel på en båt.

Hur många lägenheter finns det i föreningen?

Fastigheten består av 46 lägenheter belägna i småhus i markplan varav 6 st 2 rok i enplan, 17 st 3 rok i tvåplan och 23 st 5 rok i treplan.
Därtill finns gemensamt garage i två plan, samt "Båthuset" en gemensamhetslokal vid vattnet med bastu.

Vilken typ av förening är detta?

Det är en äkta bostadsrättsförening.

Medier

Expandera

Finns kabeltv?

Föreningen har Telenor som leverantör av kabel TV.
Programpaket, T2-Flex inkl streaming tjänst ingår i avgiften.

Finns fiberanslutning/Bredband?

Ja, fiberanslutning finns med en kapacitet upp till 1000/1000 M-bit/s.
Föreningen har ett gruppavtal för bredband 500/250 M-bit/s med IP-Österåkers stadsnät AB. Medlemmen debiteras 169 kr/mån.

Närområdet

Expandera

Finns förskola och skola i närområdet?

Österskärsskolan är en liten och personlig grundskola med klasser från förskolan upp till årskurs 6. I Österskär finns ett flertal förskolor med olika pedagogiska inriktningar. Åkersberga har ett stort utbud av andra kommunala och privata grundskolor och gymnasieskolor.

Hur ser kommunikationen till Österskär ut?

Roslagsbanan linje 28 går från Östra station till Österskär. Snabbtåg finns. Från Österskärs station går du till Perstorp på 5-10 minuter.
Från Åkersberga (ca 2 km) trafikeras tågen med tätare trafik och bussterminalen med bussar går till Danderyds sjukhus, Täby centrum, Arninge, Norrtälje, m fl platser.

Vilken service finns i närområdet?

Vid Österskärs station ligger Berga Sushi, Smörkransens konditori, Valdys klädbutik, Salongen skönhetssalong, fastighetsmäklare Husmanhagberg. Vackert belägen vid Österskärs havsbad finner man restaurang Solbrännan. Automat Tuna livs vid Tuna station erbjuder obemannad butik med långa öppettider.

Föreningens faciliteter

Expandera

Finns det tennisbana?

Ja, den är för föreningens medlemmar som har möjlighet att boka avgiftsfria tider. Vi hjälps åt att hålla banan i gott skick.

Finns det någon samlingslokal i föreningen?

Föreningen har ett gemensamt hus vi kallar Båthuset som ligger vackert vid vattnet. Där kan vi träffas för gemensamma möten, vid städdagar, vid trevliga event, mm. Som medlem får du också boka huset för privata evenemang utan avgift.

Finns det bastu?

Föreningen har även en bastu som även den får nyttjas avgiftsfritt.

Finns det Boulebana?

En boulebana finns på området vackert belägen vid vattnet. Liksom med tennisbanan kan medlemmar nyttja denna utan avgift och vi hjälps åt att hålla den i gott skick.

Finns det någon lekplats?

I föreningens område finns två lekplatser. En stor nyrenoverad med klätterställning, gungor och sandlåda och en mindre med en sandlåda.

I närområdet finns ett flera trevliga lekplatser.

Kontakta oss

Namn

Telefonnummer

Mejladress

Meddelande