Välkommen till Brf Paviljongen i Limhamn

Brf Paviljongen i Limhamn är en bostadsrättsförening i Limhamn.

Brf Paviljongen i Limhamn

Det här är vår förening.

Bostadsrättsföreningen Paviljongen i Limhamn äger fastigheten LIMHAMN 150:385 som består av 6 flerbostadshus samt Eurocs f.d. huvudkontor intill Limhamns kalkbrott, som idag benämns Victoriahuset.

Förutom föreningens 129 lägenheter finns i fastigheten reception, biograf, lounge, bibliotek, vinkällare, övernattningslägenheter, fest- och konferenslokal, restaurang, gym och SPA med inomhus och utomhuspooler. Till fastigheten tillhör en tennisplan och 17 000 kvm stor trädgård- och parkyta med promenadstråk, grillplats samt två boulebanor. Föreningen har ett garage under mark samt parkeringsplatser i området.
Bostadsrättsföreningen är obelånad och äger marken.

Livsstilskonceptet
En bostadsrättsförening bygger på gemenskap och delaktighet. Föreningen och fastigheten har vi tillsammans och vårt gemensamma boende blir vad vi själva gör det till. Att äga en bostadsrätt innebär att vi alla har ett ansvar för våra gemensamma utrymmen och skötsel av dessa. Det blir så fint och trevligt som vi alla gör det till - vi är alla delägare på lika villkor.
Du ingår i ett större sammanhang det vi benämner livsstilskonceptet. Vi är inte enbart goda grannar som möts i trapp eller korridor. Vi har även ett gemensamt ”vardagsrum” i vår lounge där vi tillsammans har ett ansvar för att bevara och utveckla vår unika livsstilsanda.
Kalksten Park & Spa AB, vårt helägda bolag, står för all service inom ramen för vår unika Livsstilskoncept och erbjuda medlemskap även till våra närmaste grannar. Läs mer om Kalksten Park & Spa och Livsstilskonceptet här:
https://boappa.se/kalksten-park-spa-ab-limhamn

Det här är vår förening.