Välkommen till Brf Nattvakten

Brf Nattvakten är en äkta bostadsrättsförening i Sollentuna, Stockholms län.

Brf Nattvakten
SBAB illustration

Fakta om föreningen.

Föreningen Brf Nattvakten äger 120 bostadsrättslägenheter adresserna Vespergränd, Nattvardsgränd 1, Nattvardsgränd 2, Nattvardsgränd 3 och 124 ytterligare adresser.

Baserat på uppgifter från föreningens årsredovisning

Brf Nattvakten

Fastigheten

Byggår1981
Antal bostadsrätter120 st
Boarea bostadsrätt-
Antal hyresrätter7 st
Brf Nattvakten

Förening

Org. nummer769612-6635
Äkta föreningJa
MarkägandeFriköpt
Aktiverat BoappaJa
Brf Nattvakten

Adresser

Vespergränd
Nattvardsgränd 1

Det här är vår förening.

Brf Nattvakten ligger i Norrviken, strax norr om Sollentuna Centrum.
Föreningen består av två & trevåningshus uppdelade på fem rymliga och lummiga gårdar. Nyligen målades fasaderna om,

Som medlem i Brf Nattvakten kan du känna dig trygg med hur ditt boende förvaltas och utvecklas. Vi anser att det är vår uppgift att öka värdet på ditt boende, samtidigt som avgifter och kostnader hålls på rimliga nivåer.

Det här är vår förening.

Frågor & Svar

Köpare & Mäklare

Expandera

Lägenhetsdata

Lägenheterna utgör en blandning av 1:or, 2:or, 3:or, 4:or och 5:or på mellan 50-100 kvm.
TV med ett grundutbud erbjuds via ComHem digitalt och ingår i avgiften till föreningen. Möjlighet till utökat utbud finns för egen kostnad.
I lägenheterna finns bredband som Sollentuna Energi förvaltar och där får du möjlighet till att välja mellan flertalet operatörer till bra priser.

Samtliga lägenheter har ett extra förråd. Blandat varm- och kall-förråd.

Garage

Garage finns i området. Bostadsrättsföreningen är en av tre ägare av garaget, vilket drivs och förvaltas av en samfällighetsförening. Det finns ofta gott om lediga platser. Kontakta Parking Partner för att hyra plats.
Avgift för plats inomhus: 500 kr exklusive moms (625 kr inklusive moms)
Avgift för plats utomhus på taket: 300 kr exklusive moms (375 kr inklusive moms)

Möjlighet till cykel- och mopedförvaring under vintern finns, kontakta styrelsen.

Gemensamma lokaler

Gemensamhetslokal (Tuna) med kyl/frys, kaffebryggare, spis, mikrovågsugn, diskmaskin och porslin. TV 58″ och stereo/hemmabio med projektor samt pingisbord.

Tvättstuga

Tvättstugan innehåller fyra vanliga tvättmaskiner och en grovtvättmaskin samt torktumlare, torkskåp, torkrum och mangel. Bokning görs genom vårat APTUS-system med elektronisk bokningstavla i tvättstugeentrén eller via Internet. Se under menyn Tvättstuga.

Omgivningar

Omgivningarna utgörs av radhus, villor och grönområden samt Norrvikensjön och Ravalen som båda har mycket omtyckta badplatser. Norrvikensjön brukar plogas under vintern för att möjliggöra långfärdsåkning med skridskor. I närheten finns också Järvafältet med sin möjlighet till rekreation, två stall för de som är hästintresserade, golfbana, scoutverksamhet och 4H-gård.

Pantavgift

Pantavgift tas ut för förvaring och administration av pantbrevet.

Sopor – Miljöstugan

Hushållsavfall hanteras genom sortering i Miljöstugan. Fraktioner för hushållsavfall, pappersförpackningar, plast, glas, metallförpackningar, matavfall, glödlampor/lysrör, batterier och elavfall. Tidningar slängs i containern som är avsedd för tidningar och finns utanför infarten till garaget. Alla andra sopor räknas som grovsopor och det får var och en köra iväg till en återvinningsanläggning själv med eller spara till nån av de två städdagarna vi har antingen på våren eller hösten då det finns grovsopcontainrar att slänga i

Uppvärmning

Uppvärmning sker genom vattenburen fjärrvärme från undercentral belägen inom området. Ingår i avgiften.

Vatten

Varmvatten betalas individuellt per lägenhet efter förbrukning och kan ses på hyres-/avgiftsavin.
Du kan se din vattenförbrukning under menyn Om Föreningen – Dokument/Blanketter.

Ventilation

Samtliga lägenheter har mekanisk ventilation (frånluftsfläkt placerad på taket).

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift tas ut för administrationen.

Övrigt

Inom området finns två lekplatser, en för större barn 2-13 år och en för mindre barn 0-2 år. Båda totalrenoverades 2009. Den större är försedd med gummiunderlag istället för sand.
Bollspel inom bostadsområdet är inte tillåtet.

Närområdet

Expandera

Bo nära naturen i närhet till det mesta.

Vill du bo nära till natur, badplats och korta avstånd till det mesta?

Bostadsrättsföreningen Nattvakten är beläget norr om Sollentuna centrum i ett lugnt villaområde bestående av sekelskifteshus, med inslag av nyare villor och radhusområden.

I närområdet finns något för alla

I närheten av Bostadsrättsföreningen Nattvakten finns ett flertal skolor och förskolor. Med några minuters promenad finns det badplats i öster och Järvafältets strövområden i väster med många promenadvägar och rekreationsmöjligheter. Eller varför inte ta en avkopplande promenad längs med strandpromenaden vid Norrviken och njut av utsikten över vattnet och grönskande natur.

Vintertid finns en mycket välbesökt plogad skridskobana och pulkabacke bara några minuters gångavstånd från Bostadsrättsföreningen Nattvakten mot Stallets Förskola & Skola. Gillar du att spela golf, så finns det en riktigt fin golfbana med 18 hål i närheten.

På östra sidan av Bostadsrättsföreningen Nattvakten finns Norrvikens idrottsplats med fotbollshall med fullstor konstgräsplan samt ytterligare en fullstor fotbollsplan och omklädningsrum.

Varför inte ta ett besök till Bögs gård som är en bondgård, och visningsgård, och som ligger i ett historiskt odlingslandskap. Bögs gård är en av de få gårdar på Järvafältet som fortfarande bedriver aktivt jordbruk. Det finns flera cykel-, rid- och promenadvägar samt en del fornminnen runt Bögs gård och ligger på promenadavstånd från Bostadsrättsföreningen Nattvakten.

Ta dig överallt med bra kommunikations möjligheter

Kommunikations möjligheter finns, du har 5 minuters gångväg till pendelstationen därifrån kan du åka in till Stockholm Central, Odenplan, Märsta, Uppsala, Södertälje och även direkt till Arlanda Flygplats.

Bussarna går utanför Bostadsrättsföreningen Nattvakten på Landsvägen och då kan du åka direkt till Sollentuna Centrum, Kista mm.

På grund av utvecklingen av E4 Förbifart Stockholm som kommer binda ihop Norrviken och södra Stockholm och skapar möjligheter för fortsatt utveckling i en starkt växande region. Det ger möjligheter till att flytta ut ur storstäderna för att bo nära natur och i lugn och trygg miljö.

E4 Förbifart Stockholm går från Kungens kurva i söder till Häggvik i norr med sex nya trafikplatser ovan jord. Restiden för hela sträckan beräknas endast till 15 minuter. Förbifart Stockholm ger Sollentuna och Häggvik anslutningar till västra och södra sidan av Stockholm som vi inte haft förut. Restiden till olika delar av Stockholm förkortas för både människor och gods.

Kontakta oss

Namn

Telefonnummer

Mejladress

Meddelande