Välkommen till Brf Lättnaden

Brf Lättnaden är en äkta bostadsrättsförening i Örebro, Örebro län.

Brf Lättnaden
SBAB illustration

Fakta om föreningen.

Föreningen Brf Lättnaden äger 27 bostadsrättslägenheter adresserna Nästegårdsvägen 1B, Nästegårdsvägen 1D, Nästegårdsvägen 3A, Nästegårdsvägen 3B och 6 ytterligare adresser.

Baserat på uppgifter från föreningens årsredovisning

Brf Lättnaden

Fastigheten

Byggår2017
Antal bostadsrätter27 st
Boarea bostadsrätt-
Antal hyresrätter0 st
Brf Lättnaden

Förening

Org. nummer769631-0965
Äkta föreningJa
MarkägandeFriköpt
Aktiverat BoappaJa
Brf Lättnaden

Adresser

Nästegårdsvägen 1B
Nästegårdsvägen 1D
Nästegårdsvägen 3A
Nästegårdsvägen 3B

Det här är vår förening.

Välkommen till BRF Lättnaden.

BRF Lättnaden ligger i Lillån, Örebro, ca 6 km ifrån Örebro centrum.
Föreningen består utav 27 bostäder i totalt 7 radhus. Varje bostad har egen parkering och eget förråd i direkt anslutning till sin ytterdörr.

Mäklarinformation, stadgar m.m publiceras här.

Nyheter & Information hittar ni under Frågor & Svar.

Vänligen// Styrelsen

Det här är vår förening.

Föreningens dokument.

Här finner ni publika dokument om föreningen som är relevanta för mäklare, spekulanter och övriga. Klicka för att ladda ner.

Föreningens dokument.

Frågor & Svar

Nyheter

Expandera

191210 - Sänk hastigheten!

Hej alla.

Boende hos oss har regerat på höga hastigheter inne på gården. Tänk på att det är gångfart som gäller! Sänk hastigheten för allas trivsel och säkerhet.

Vänligen// Styrelsen

191212 - Boappa lanseras

Hej alla boende i BRF Lättnaden, nu lanserar vi Boappa som kommunikationsplattform för föreningen. Här kommer vi att uppdatera löpande om vad som pågår i föreningen och lägga ut nyheter som behöver nå våra medlemmar. Här kommer också möjligheten till att kontakta styrelsen och övriga boende för snabbare informationsspridning. Bland annat finns funktioner för att sälja eller låna saker mellan varandra med mera.

Appen är under ständig utveckling och fler funktioner kommer att komma löpande. Till appen tillhör även en publik hemsida för gäster och mäklare där information om vår BRF läggs ut såsom våra stadgar och årsredovisning med mera. Även här kommer vi publicera viktiga nyheter under frågor & svar.

https://boappa.com/societies/se/rebro/brf-lattnaden/ är adressen till denna.

En inbjudan kommer återigen skickas ut på mail. Om du inte får något mail betyder det att vi inte har fått din mailadress sedan tidigare. Vi önskar då att ni mailar till s.rosberg@hotmail.com och berättar vem du är och vilken adress du bor på så lägger vi till din mailadress i vårt medlemsregister.

191212 - Garantiåtgärder

Genomgång takhuvar

Nu i veckan kommer Örebro Byggnadsplåt komma och klättra lite på våra tak. Detta för att kontroller samtliga takhuvar då några radhus fått vattenläckor vid dessa ner i vinden. Det är ett garantiåtagande ifrån Örebro Byggnadsplåt.

Vatteninträngning förrådsdörrar

Flertalet boende har haft problem med att det läckt in vatten i förråden, detta är under utredning och vi jobbar på att hitta en lösning tillsammans med Bygga Bostäder. Vidare uppdatering i detta ärende kommer läggas ut på Boappa.

200220 Viktig information! 2 års garantibesiktning av din lägenhet

Den 12 mars sker garantibesiktning för BRF Lättnanden.
Det är av yttersta vikt att representanter för besiktningen ges tillträde till din bostad denna dag. Kan ni själva inte delta denna dag så skall nyckel lämnas till styrelsen.

Fullständig information finns på vår Boappa-sida.

//Styrelsen BRF Lättnaden

Kontakta oss

Namn

Telefonnummer

Mejladress

Meddelande