Välkommen till BRF Jaktvägen i Upplands Väsby

BRF Jaktvägen i Upplands Väsby är en äkta bostadsrättsförening i Upplands Väsby, Stockholms län.

BRF Jaktvägen i Upplands Väsby
SBAB illustration

Fakta om föreningen.

Föreningen BRF Jaktvägen i Upplands Väsby äger 168 bostadsrättslägenheter adresserna Jaktvägen, Jaktvägen 2, Jaktvägen 3, Jaktvägen 4 och 132 ytterligare adresser.

Baserat på uppgifter från föreningens årsredovisning

BRF Jaktvägen i Upplands Väsby

Fastigheten

Byggår1990
Antal bostadsrätter168 st
Boarea bostadsrätt-
Antal hyresrätter0 st
BRF Jaktvägen i Upplands Väsby

Förening

Org. nummer716419-8470
Äkta föreningJa
MarkägandeFriköpt
Aktiverat BoappaJa
BRF Jaktvägen i Upplands Väsby

Adresser

Jaktvägen
Jaktvägen 2
Jaktvägen 3
Jaktvägen 4

Det här är vår förening.

Det ska vara trevligt att bo i BRF Jaktvägen!
Vi månar om ordning och trygghet i vår förening.

SBC har hand om ekonomisk förvaltning. Den teknisk förvaltningen sköter Fenix Förvaltning AB. Vi hoppas att du skall känna engagemang i frågor som rör ditt boende & välbefinnande.

Du har som medlem i föreningen möjlighet att besluta om kostnaderna, graden av service samt om miljön runtomkring. Du och dina grannar är medlemmar och delägare i föreningen som i sin tur äger fastigheter och mark.

Det här är vår förening.

Frågor & Svar

Allmänt

Expandera

Föreningen

Det ska vara lätt & trevligt att bo i Brf Jaktvägen!

Sedan 1 januari 2011 samarbetar vi med SBC angående ekonomisk/administrativ förvaltning.
2021 tecknade vi ett avtal om teknisk förvaltning med Fenix Förvaltning AB.

Vi hoppas att du skall känna engagemang i frågor som rör ditt boende & välbefinnande. Du har som medlem i föreningen möjlighet att besluta om kostnaderna för ditt boende, om graden av service och miljön runt omkring. Du och dina grannar är medlemmar i föreningen och deläger inte bara hus och omkringliggande område, dvs tillgångarna, utan även skulderna i form av banklån. Läs mer i stadgarna som finns under fliken "Dokument".

Föreningens organisationsnummer är: 716419-847

Faciliteter

Expandera

Faciliteter

Vi har en stor och bra föreningslokal på Jaktvägen 26, i samma hus där tvättstugor, gästrum och bastu finns. Lokalen rymmer ca 60 personer. Det finns gott om extrabord och stolar för måltider. I lokalen finns tre soffgrupper, bardisk, diskmaskin, stort kylskåp, vatten/diskho samt glas, koppar mm. I köket intill finns två dubbla kaffebryggare, termosar, kyl, frys, diskmaskin, mikrovågsugn samt porslin & bestick och viss utrustning vad gäller uppläggning och tillagning.

Gästlägenheten på JV26 har ett rum med fåtöljer, bokhyllor och matbord för 4 personer samt sovrum med två våningssängar, alltså boende för 4 personer. Madrass och kudde ingår men inte lakan och handdukar. Dusch & toalett finns vid bastun och gäster kan använda köket.

Gästlägenheten på JV1 har ett rum med fåtöljer, bokhyllor och bord för 2 personer samt sovdel med en våningssäng, detta omfattar ett boende för 2 personer. Madrass och kudde ingår men inte lakan och handdukar. Dusch & toalett finns i rummet. Vattenkokare och enklare bestick finns på rummet.

Bo på Jaktvägen

Expandera

Parkering

SBC har hand om föreningens kölista för p-plats & garage. Det finns 270 parkeringsplatser inklusive garage till 168 lägenheter.
Det finns även ett antal gästparkeringsplatser längs vägen.

Ansökan om p-plats eller garage
Bostadsrättinnehavaren ska skriftligen kontakta SBC för att ställa sig i kö för p-plats eller garage. SBC noterar då datum för anmälan, lägenhetsnummer, namn, adress, e-postadress och telefonnummer samt eventuella önskemål.

Månadsavgift per parkeringsplats:
Vanlig plats: 210kr
Med motorvärmaruttag: 300kr
Garage: 430kr

Husdjur

Det är tillåtet att ha husdjur av ”normal” typ, dvs hundar, katter, kaniner, marsvin, fiskar och fåglar. Farliga eller ”ovanliga” djur, t ex ormar och giftiga spindlar, är däremot inte tillåtna utan tillstånd. Kontakta alltid styrelsen i förväg om du vill införskaffa ett ”ovanliga” djur. Inga djur får bo/förvaras utomhus på altaner och balkonger utan styrelsens tillstånd

Bostadsrätterna

Föreningen har 168 lägenheter på 7 gårdar med 4 byggnader på varje. I varje byggnad finns 6 lägenheter där 4 har markkontakt. Det finns
14 ettor, 84 tvåor, 14 treor och 42 fyror (gavelläge, 2 våningar) och 14 sexor (gavelläge, 2 våningar).

Till varje lägenhet hör ett utomhusförråd på ca 6 m2.

Mäklarinformation

Expandera

Mäklarinformation

Välkommen att fritt ladda ner alla dokument som finns under fliken "Dokument" samt flygfoton på hemsidan via Boappa som ett stöd för dig som mäklare vid annonsering och försäljning av våra fina lägenheter. Vid frågor - kontakta styrelsen.

Ny medlem?
Vi använder oss av SBC:s digitala tjänst.
Via deras Mäklarservice laddar du upp en Mäklarbild.
besök deras hemsida www.sbc.se

KORT FAKTA
Föreningens namn: BRF Jaktvägen
Föreningsform: Bostadsrätt
Juridisk person tillåten: Nej
Kommun: Upplands Väsby
Markägare: Föreningen äger marken
Medlemsansökan: Skickas in digitalt på SBC.se

Lägenhetsfördelning
28 st 1:or
70 st 2:or
14 st 3:or
41 st 4:or
14 st 6:or

Källsortering
Det finns ett soprum per gård för hushållsavfall, och för källsortering, dvs papp, plast, metall och glas. Soprummet ligger i hörnet av samma byggnad som garagen.

Parkering
Föreningen har parkeringsplatser med och utan elstolpe samt garage. SBC sköter parkeringskö och uthyrning av platser och frågor gällande parkeringskö eller tillgänglighet besvaras av SBC.
Under 2022 kommer styrelsen att se över möjligheterna för föreningen att i framtiden installera laddstolpar för el- och hybridbilar.
Månadsavgift per parkeringsplats:
Vanlig plats: 210kr
Med motorvärmaruttag: 300kr
Garage: 430kr

TV & Bredband
Fastigheten är ansluten via Tele2.

Individuell elmätare
El-abonnemanget är tecknat för varje lägenhet med mätare till respektive lägenhet. Avgiften för elförbrukning debiteras respektive lägenhet.

Gemensamma utrymmen
Det finns två byggnader i föreningen med totalt fyra tvättstugor som tillhör föreningen. Det finns även en gemensamhetslokal med övernattningslägenhet samt en bastu som går att hyra. Från och med 2020 har vi utökat med ännu en övernattningslägenhet som man kan boka. Bokning sker på bokningstavlorna i husen på Jaktvägen 1 och 26. Där kan du även boka bastu och gemensamhetslokal.

Förråd
Förråd finns för varje bostad. För hörnbostäderna i längorna är förrådet placerat direkt intill på sidan av huset och för övriga bostäder ligger förråden i närliggande garagebyggnad på baksidan.

Renoveringar och större framtida projekt
Byte av samtliga FTX-aggregat i föreningen under 2021-2023.

Energideklaration
Upprättad, uppdaterad 2020.

Ekonomisk förvaltning
Föreningen har avtal för ekonomisk förvaltning med SBC. De hanterar avisering av månadsavgift, el och bredband, hanterar överlåtelser och godkänner medlemmar, hanterar panter och kan ta ut utdrag ur lägenhetsregistret. Panter etc skickas till SBC, Box 226, 851 04 Sundsvall.
Medlemsansökan skickas in via SBC:s webbsida och digitala tjänst Mäklarbild.