Välkommen till Brf Flintgodset

Brf Flintgodset är en äkta bostadsrättsförening i Göteborg.

Brf Flintgodset
SBAB illustration

Fakta om föreningen.

Föreningen Brf Flintgodset äger 110 bostadsrättslägenheter adresserna Kvillegatan 15, Kvillegatan 17, Kvillegatan 19, Kvillegatan 19L och 2 ytterligare adresser.

Baserat på uppgifter från föreningens årsredovisning

Brf Flintgodset

Fastigheten

Byggår2010
Antal bostadsrätter110 st
Boarea bostadsrätt-
Antal hyresrätter0 st
Brf Flintgodset

Förening

Org. nummer769621-6733
Äkta föreningJa
MarkägandeFriköpt
Aktiverat BoappaJa
Brf Flintgodset

Adresser

Kvillegatan 15
Kvillegatan 17
Kvillegatan 19
Kvillegatan 19L

Det här är vår förening. *

Bostadsrättsföreningen Flintgodset ingår i stadsdelen Porslinsfabriken. Flintgodset består av tre hus med totalt 110 lägenheter i storlekarna 1-3 rum och kök. Husen har sju våningar och ligger vid Kvillebäcken ett stenkast från Hjalmar Brantingplatsen.

Lägenheterna har öppen planlösning. De är luftiga, med ljus inredning och ekparkett. Alla lägenheter har antingen balkong eller uteplats och alla utom ettorna är hörnlägenheter med utsikt i två väderstreck. Köken är utrustade.

Det här är vår förening. *

Föreningens dokument. *

Här finner ni publika dokument om föreningen som är relevanta för mäklare, spekulanter och övriga. Klicka för att ladda ner.

Föreningens dokument. *

Frågor & Svar *

Avgiftsförändring - Månadsavgiften höjs med 2 % varje år och parkeringen kostar fr.o.m. 220101 950 kr/månad. Från budgetmötet hos Riksbyggen vill vi framföra att föreningen har en mycket god ekonomi.

Expandera

Avtal - Styrelsen har tecknat nytt avtal med Riksbyggen och de kommer fortsatt ansvara för den ekonomiska och tekniska förvaltningen. Styrelsen arbetar aktivt med att se över avtal och förhandla fram det bästa för föreningen.

Expandera

Cykelrensning - Rensning av gamla cyklar gjordes vecka 46. Skulle det vara så att du missade att märka din cykel kan du kontakta vår fastighetsskötare Jonas 031 653540.

Expandera

El - Det är just nu mycket prat om elpriserna och vi vill meddela er att föreningen inte påverkas av höjningen eftersom vårt elavtal är bundet fram till 2023.

Expandera

Gästlägenheten - Nu har gästlägenheten fått en upprustning. From 220101 kostar lägenheten 300 kr/natt. Bokning görs fortsatt på vår hemsida, www.hemsidan.com/flintgodset.

Expandera

Postboxarna och ytterdörrar - Under 2021 har postboxarna flyttats in i våra entréer, som för samfälligheten i övrigt. De gröna ytterdörrarna har under hösten målats om. Till våren kommer det att beställas blommor vid entréerna via Riksbyggen.

Expandera

Aktuellt inför 2022 - Samfälligheten Porslinfabriken, där BRF Flintgodset ingår, behöver byta ut taggsystemet och håller just nu på att ta in offerter för att hitta den bästa leverantören. Föreningen planerar även att tvätta fasaderna och offerter skall begäras in för arbetet.

Expandera

Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte att höra av dig till oss på brf.flintgodset@hotmail.com

Expandera

Kontakta oss

Namn

Telefonnummer

Mejladress

Meddelande