Välkommen till Brf Bråbohöjden 3

Brf Bråbohöjden 3 är en bostadsrättsförening i Norrköping.

Brf Bråbohöjden 3

Det här är vår förening.

Bråbohöjden 3 i Norrköping består av en fastighet med 25 st lägenheter. Vi är en liten förening som försöker skapa en bra boendemiljö för våra medlemmar. På husets baksida hittar vi gräsmatta och uteplats med trädgårdsmöbler och plats för grill.

Fastigheten ligger på gångavstånd från både stadskärna, campus, Ingelsta handelsområde och fina Folkparken med lekplats och rekreationsområde. Här finns också närhet till spårvagn och bussförbindelser.

Det här är vår förening.

Föreningens dokument

Här finner ni publika dokument om föreningen som är relevanta för mäklare, spekulanter och övriga. Klicka för att ladda ner.

Föreningens dokument

Frågor & Svar

Brf Bråbohöjden 3

Expandera

Finns en reparationfond för lägenheterna?

Nej.

När byggdes huset?

1942

Hur gammal är föreningen?

Föreningen startade 1942

Vad består fastigheten/föreningen av?

Föreningen består av en byggnad med totalt 25 lägenheter (15st 1 rum+kök, 5st 2 rum+kök, 2st 3 rum+kök, 1st 4 rum+kök, 1st 5rum+kök). Total lägenhetsyta är 1185 kvm. Dessutom omkringliggande gräsmatta och infart.

Finns försäkring?

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Östgöta Brandstodsbolag.

Vad ingår i månadsavgiften?

Värme, vatten, sophämtning, 2st källarförråd samt tillgång till tvättstuga och tv-kanalerna SVT1, SVT2, Kunskapskanalen, SVT24/Barnkanalen och TV4.

Hur betalas månadsavgiften?

Månadsavgiften betalas i förskott månadsvis, inga månadsavgiftsavier skickas ut. Man betalar in till föreningens bankgiro och skriver sitt lägenhetsnummer som meddelande.

Tas det ut någon pantsättningsavgift?

För närvarande tar inte föreningen ut någon pantsättningsavgift.

Vad gäller angående överlåtelseavgift?

Nya föreningsmedlemar ska betala in överlåtelseavgift till föreningens bankgirokonto (335-4701) innan de kan godkännas som medlem. För närvarande är avgiften på 1.100 kr

Finns det parkering?

Det finns 8 st parkeringsplatser till fastigheten. Den medlem som är intresserad får sätta upp sig på kölistan hos styrelsen. Avgiften för en p-plats är 250 kr och ska vara i linje med boendeparkeringen. Boende- och besöksparkering finns på gatan utanför fastigheten.

Finns det sopsortering?

Föreningen har egen plats för källsortering av plast, papperförpackningar, metall, papper, färgat och ofärgat glas. Detta utöver kärl för hushållsavfall och matavfall.

Vad behöver man veta som ny medlem i föreningen?

I varje lägenhet ska det finnas en lägenhetspärm där all relevant information ska finnas t.ex årsredovisningar, stadgar och trivselregler. Som medlem är man också välkommen att ansluta sig till föreningen på boappa.se, där man kan hitta det mesta som rör föreningen och man behöver också ett konto där för att boka tid till tvättstugan.


Finns det fiber?

I fastigheten finns inkopplat fiber, kontakta Telenor för mer information.

Övrigt som är bra att veta?

Föreningen är med i Bostadsrätterna, där du kan läsa mer om vad det innebär att vara med i bostadsrättsförening samt få många bra tips.

Vilket underhåll har utförts de senaste åren och vad kommer att göras här näst?

De större underhåll som gjorts sedan 2000:
Elsystem kablar i lägenheter (2002)
Balkonger (2003)
Målning av trapphus och byte av lägenhetsdörrar (2007)
Elsystem central i källare (2008).

Kommande underhåll enligt underhållsplanen:
Fönsterbyten (2023)
Målning av trapphus (2027)
Fasad (2032)
Stammledningar (2034)
Tak (2035)

Kontakta styrelsen i Brf Bråbohöjden 3

Namn

Telefonnummer

Mejladress

Meddelande