Välkommen till Brf Banvakten

Brf Banvakten är en bostadsrättsförening i Stockholm.

Brf Banvakten

Det här är vår förening.

Välkommen till Banvakten!

Åt det ena hållet vetter våra två funkishus mot den grönskande Londonparken med lekpark och stadsodlingar. Åt det andra hållet ser vi Lidingö och Lilla Värtans glittrande vatten. Vår bostadsrättsförening är en lantlig oas mitt i stan!

Bostadsområdet Gärdet byggdes på 1930-talet under den tidiga funktionalismen då husen låg fristående från varandra med mellanliggande grönområden. Fastigheterna är belägna på ett attraktivt avstånd från både innerstad och lantlig idyll. Lekplats finns i både Londonparken i samma kvarter och i Plockepinnparken vid Gärdet. För den aktive finns möjlighet till bad vid Kampementsbadet, utegym, basketplan och beachvolleybollplaner på Gärdet samt motionsspår vid Kaknästornet eller runt Djurgården. Både Sats och Hälsokällan har lokaler på några minuters gångavstånd. Runt om i kvarteren finns även en ICA-butik, kvarterskrogar och pizzerior. Vill man storhandla är det tio minuters gångväg till ICA Värtan i Värtahamnen.

På gång i vår förening:
2024 Nytt inpasseringssystem/ skalskydd
2024 -2025 Ny permanent lösning för avfallshantering för återvinning av glas och metall. I dag finns återvnning av matavfall, kartong, plast, tidningar och hushållsavfall.


Det här är vår förening.

Föreningens dokument

Här finner ni publika dokument om föreningen som är relevanta för mäklare, spekulanter och övriga. Klicka för att ladda ner.

Föreningens dokument