Välkommen till Boappas blogg!

Läs artiklar, intervjuer och reportage för ett trivsammare boende och en bättre förening.

  • OK/Checkmark
    Smarta tips som effektiviserar styrelsearbete
  • OK/Checkmark
    Enkla steg för ett mer hållbart boende
  • OK/Checkmark
    Kloka råd för en ökad trygghet och gemenskap
Välkommen till Boappas blogg!

Appen för dig och dina grannar

Publicerad: 1 juni 2022

En brf-hemsida som ingen läser, informationsblad på en överfull anslagstavla, studsande mejltrådar och en rörig granngrupp på Facebook. Känner du igen dig? Då är det dags att övergå till en kommunikationskanal som faktiskt når fram. Där grannar kan interagera med varandra och där styrelsen snabbt når ut med viktigt information. Med Boappa blir styrelsearbetet både enklare och roligare samtidigt som föreningen spar tid, pengar och där engagemanget hos medlemmarna ökar.

Läs mer

Pressmeddelande: Villaägarna och boendeappen Boappa ingår samarbete

Publicerad: 24 maj 2022

Villaägarnas affärsområde Samfälligheterna ingår ett samarbete med Boappa, Sveriges största app för kommunikation i boendeföreningar. Tillsammans ska de bidra till en stärkt gemenskap och en ökad trivsel i villaområden.

Läs mer

Inget mer “brf-nytt” på hallgolvet

Publicerad: 23 maj 2022

Stör du dig på lapparna i brevlådan, den stökiga social media-gruppen och brf-hemsidan som ser ut att komma från 90-talet? Då är du inte ensam. Därför har nära 4 000 brf:er och samfälligheter nu brutit sig loss från spretiga och gammalmodiga kommunikationskanaler och istället övergått till boendeappen Boappa. I appen finns allting samlat på ett strukturerat sätt – såväl viktiga dokument som vardagligt snack med grannarna.

Läs mer

Appen för ett enklare styrelsearbete i bostadsrättsföreningen

Publicerad: 20 maj 2022

En överfull mejlkorg, telefonsamtal en fredagskväll och arga lappar i trapphuset. Ja, det är vardagen för många styrelseledamöter runtom i landets bostadsrättsföreningar. En vardag som allt fler nu bryter upp från. Lösningen är en boendeapp för grannkommunikation och resultatet är ett styrelsearbete som är både enkelt och kul. Här är Boappas tre smarta knep.

Läs mer

Var rädd om din fritid - så effektiviserar du sidosysslorna

Publicerad: 4 april 2022

Slösa inte bort fritiden på onödigt slit. Gör som säljchefen Martin Karström istället, tacka ja till ett nödvändigt uppdrag, men låt digitala verktyg göra grovarbetet. På så sätt får du mer tid till återhämtning och kan lägga fokus på ditt ordinarie chefsjobb.

Läs mer